İçeriğe geç

Müslüm Rolünü Kim Oynuyor

Müslüm Gürses filminde kim oynadı?

Müslüm Gürses’in gerçek hayat hikayesini anlatacak filmin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci, Erkan Kolçak yer alıyor. Köstengil, Caner Kurtaran ve Teoman katıldı.

Müslüm filminde Müslüm Gürses’i kim canlandırdı?

MÜSLÜM GÜRSES’İ KİM OYNADI? Şahin Kendirci, Müslüm filminde Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandırdı ve izleyicilerden tam not aldı. Müslüm Gürses’in yetişkin hayatını ise başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırdı.

Müslüm filminde oynayan çocuk kim?

Şahin Kendirci filmde Müslüm Gürses’in genç rolünü canlandırıyor.

Müslüm Gürses Bahtiyar kimdir?

Müslüm Film – Bahtiyar rolünde Erkan Avcı | Facebook.

Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet Akbaş nasıl öldü?

Mehmet Akbaş oğlunu ikna etmeye çalışırken boşandığı Emine Demirdöver geceliğiyle dışarı çıktı ve Ahmet’i eve götürmek istedi. Bu sırada Akbaş, yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp Emine Demirdöver’i defalarca bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Demirdöver kurtarılamadı.

Müslüm Gürses’in gençliğini kim oynuyor?

Müslüm Gürses’in gençlik yıllarını canlandıran Şahin Kendirci’nin kim olduğu sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İlk olarak O Ses Türkiye Çocuk yarışmasında yakıcı sesiyle akıllara gelen Şahin Kendirci, son olarak Müslüm filminde usta sanatçıyı gençliğinde canlandırmıştı.

Müslüm filminde Muhterem Nur’u kim oynuyor?

Müslüm filminde Muhterem Nur karakterini canlandıran Zerrin Tekindor kimdir? – Son Dakika Milliyet

Müslüm Gürses ne sebepten öldü?

Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü Memorial Hastanesi’nde geçirdiği by-pass ameliyatının ardından akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınarak solunum cihazına bağlandı. Gürses, yaklaşık dört aydır tedavi gördüğü İstanbul Memorial Hastanesi’nde 3 Mart 2013’te hayatını kaybetti.

Müslüm filmi hangi kanalda?

Timuçin Esen, Zerrin Tekindor ve Ayça Bingöl’ün başrollerini paylaştığı ‘Müslüm’ filmi Kanal D’de!

Müslüm filmi neden mahkemelik oldu?

Müslüm filminin senaryosundan müziklerine, oyuncu kadrosundan kurgusuna kadar her şeyi kendisinin seçtiğini belirten Yönetmen Tülün Kızılırmak, filmin yapım şirketi ICNN Production and Digital Arts’a yazarlık ve ortak yapımcılık iddiasıyla dava açtı.

Müslüm kime aşık?

Muhterem Nur, rol aldığı filmlerin yanı sıra Müslüm Gürses’le yaşadığı efsane aşkla da her zaman gündemdeydi.

Müslüm filminde şarkıları kim söylüyor?

Müslüm filminde Müslüm Gürses’i canlandıran ve kendi şarkılarını seslendiren Timuçin Esen, 24 Ekim 2018’de ilk kez Kanal D Haber’e konuştu!

Müslüm rolünü oynayan kim?

Lütfen güvenilir kaynaklar ekleyerek makaleyi iyileştirmeye yardımcı olun. Kaynak gösterilmeyen içerik itirazlara ve kaldırılmaya tabi olabilir. Mahmut Timuçin Esen (14 Ağustos 1973, Adana doğumlu) Türk sinema, televizyon dizisi ve tiyatro oyuncusudur.

Müslüm filmi gerçek hayati mi?

Müslüm, Ketche ve Can Ulkay’ın yönettiği, Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin senaryosunu yazdığı, Müslüm Gürses’in hayatını konu alan bir Türk filmidir. 26 Ekim 2018’de vizyona girmiştir.

Müslüm Gürses’in sevgilisi kimdir?

Muhterem NurMüslüm Gürses / Eşi (1986–2013 doğumlu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir